Zagotavljamo razgovor

Razgovore zagotavljamo tistim naročnikom prošnje po meri, ki izpolnjujejo razpisne pogoje za posamezno delovno mesto. Vsako stranko predhodno obvestimo, ali formalno ustreza razpisnim pogojem. Razgovora ne zagotavljamo za splošne prošnje, ki jih sami prilagodite in pošljete na več različnih naslovov.

Če vas v 30 dneh od prejema prošnje po meri ne bo nihče povabil na razgovor, imate pravico v naslednjih 5 dneh (ne samo delovnih) zahtevati novo prošnjo. Prošnjo bomo preuredili brezplačno, in sicer v nekaj urah. Zahtevo za spreminjanje prošnje nam sporočite prek e-pošte in prejeli boste novo različico prošnje.

Zagotavljamo vam zadovoljstvo s prejeto prošnjo!

Če želite prejeto prošnjo spremeniti, imate dve možnosti:

  1. Pošljite nam jo po elektronski pošti in sporočite, kaj želite spremeniti.
  2. Naše učinkovite prošnje so napisane tako, da lahko čez čas, ko boste pridobili več delovnih izkušenj in znanj, ob upoštevanju navodil spremembe vnesete tudi sami.

S pisanjem prošnje bomo končali, ko boste 100 % zadovoljni!

Prosnja-zaposlitev.si vam omogoča neposredni kontakt s piscem vaše prošnje, da bi zagotovili, da boste dosegli zastavljene rezultate. Ne samo, da vam napišemo prošnjo po meri in/ali življenjepis, prejmete tudi seznam 10 slovenskih zaposlitvenih agencij, kamor lahko pošljete svojo prošnjo in življenjepis, in 10 zaposlitvenih portalov, kjer lahko prebirate seznam prostih delovnih mest, da boste čim hitreje dobili novo zaposlitev.

Nam je mar za vas!

Nismo samo še eno podjetje, ki dela samo za denar. To boste ugotovili, ko boste pri nas naročili kakršno koli storitev. Zagotavljamo vam, da vam bomo pomagali uresničiti vaše želje, naša podpora vam je vedno na voljo.

Kaj se šteje kot razgovor?

* Kot razgovor se šteje vsaka vzpostavitev stika delodajalca ali kadrovske agencije z vami zaradi pogovora o vaši prijavi na prosto delovno mesto (povabilo na razgovor v živo, telefonski razgovor, razgovor po e-mailu, video konferenca ali razgovor prek orodij za spletno komuniciranje – Skype in MSN.

V okviru garancije imate pravico do največ dveh zahtevkov za vnovično pisanje prošnje, ki ju lahko uveljavljate vsakič v 5 dneh po preteku 30 dni od prejema prošnje.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali nas pokličite na 031/456-445 ali 040/900-066

7 brezplačnih nasvetov

Zahtevajte 7 BREZPLAČNIH nasvetov za pisanje prošnje! Pred tem preberite pasico o varstvu podatkov spodaj na sredini strani.


Prosnja prosnja

Zakaj izbrati nas?

  1. dobili boste prof. prošnjo po meri
  2. garantiramo vam razgovor*
  3. naše prošnje preverjeno delujejo
  4. vse prošnje pregleda lektorica
  5. profesionalna ekipa piscev prošenj
  6. neposredni kontakt s piscem
  7. dosegljivi smo 24 ur dnevno, 7 dni na teden

Lektoriranje

Če potrebujete lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Ponujajo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Lektoriranje diplomskih nalog še nikoli tako ugodno.

Vsako podjetje potrebuje dobro računovodstvo.

Naši prijatelji

Ne klikaj na "všeč mi je" gumb, če si že naš prijatelj!

Stranke o nas

Komentarje strank navajamo dobesedno.

Igor M., Litija

Prošnjo ste mi poslali pred kakim tednom in še sam ne morem verjet, da so me končno klicali na razgovor. Res svaka čast!

Anita B., Maribor

Ko sem od vas napisan življenjepis nesla na eno od kadrovskih agencij, so bili nad njim naravnost navdušeni! Že drug dan so mi organizirali razgovore v treh firmah. Hvala Danaja!

Marija, Idrija

Ko sem prebrala prejeto prošnjo po meri, še sama nisem mogla verjeti, da lahko opis mojih znanj in sposobnosti tako dobro zveni. Navdušen je bil tudi moj novi delodajalec! :)

Reference

Naše stranke so med drugim dobile redno zaposlitev v naslednjih podjetjih:ter v mnogih drugih domačih in tujih podjetjih.

Elektoriranje

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled. Poceni lektoriranje že v dveh dneh.

Zaposlitev

Potrebujete zaposlitev ali samo dodaten zaslužek? Imamo rešitev.

Vedeževanje

Mistično vedeževanje iz tarot kart. Vedeževalka Rabija vam pomaga najti rešitev za vaše težave. Ljubezenski urok.

* ZAGOTAVLJAMO RAZGOVOR

Razgovore zagotavljamo tistim naročnikom prošnje po meri, ki izpolnjujejo razpisne pogoje za posamezno delovno mesto. Vsako stranko predhodno obvestimo, ali formalno ustreza razpisnim pogojem.

VARSTVO PODATKOV (GDPR)

V primeru prijave na 7 brezplačnih nasvetov in naročilu brezplačne e-knjige zajamemo vaše ime in e-pošto, da vam lahko pošljemo naročeno, nikakor pa vam ne bomo pošiljali reklamnih sporočil. Vse podatke, ki smo jih zajeli do 25. 5. 2018, smo izbrisali!

KONTAKT

eSTAR, Danaja Pečnik, s. p.,
Orehova cesta 62c
2312 Orehova vas, DŠ: 49696939
031/456-445
ali 040/900-066

info@prosnja-zaposlitev.si
ali
topprosnja@gmail.com

© 2013 eSTAR. Vse pravice pridržane! Pripravila Danaja Pečnik - Shizofreni marketing

Prošnja za delo - Življenjepis - Prošnja garancija razgovora -
Lektoriranje diplomskih nalog - Prošnja po meri - Lektoriranje