O nas

Prošnja za delo je ključ do nove zaposlitve, zato mora v njej pisati točno to, kar delodajalca zanima. Pisanje prošnje zato raje prepustite strokovnjakom s tega področja in se pripravite na razgovor.

Naj bo vaša prošnja za zaposlitev popolna!

Vašo unikatno prošnjo bom napisala in uredila Danaja Pečnik, univ. dipl. novinarka, v sodelovanju s strokovnjaki s področja ekonomije, prava in kadrovanja ter lektorico Ksenijo Pečnik, prof. slovenskega jezika.

Naše orožje so besede!

Če hočeš biti dandanes uspešen, se moraš znati prodati. Če hočeš dobiti službo svojih sanj ali službo nasploh, se moraš znati še posebno dobro prodati, saj se navadno za eno in isto službo prodaja zelo veliko kandidatov.

Pri pisanju prošnje so pomembne skrbno izbrane besede in predvsem področja, ki delodajalca zanimajo. Nikogar namreč ne zanima, kakšen uspeh ste dosegli v osnovni šoli, kako je ime vaši mami in da nujno potrebujete službo, ker morate plačati številne položnice. Delodajalci hočejo prebrati točno določene zadeve.

Zelo dobro vemo, katere, saj smo v zadnjih letih testirali več kot 350 prošenj, ki smo jih poslali na 178 slovenskih in tujih podjetij. Prošenj tako ne pišemo na slepo - pri svojem delu smo zelo profesionalni, vemo, kaj delamo. Prepričajte se sami.

Vem, kaj pričakujejo domači in kaj tuji delodajalci!

 • 4 leta sem delala za največji slovenski dnevnik DELO, kjer sem pisala zelo brane članke in urejala spletno stran Delo.si ter bila dnevno v stiku z največjimi slovenskimi podjetji;
 • leto in pol sem bila zaposlena v avstrijski oglaševalski agenciji Strobl+Strobl, ki skrbi za marketing številnih multinacionalk, kot sta med drugimi Hofer (Aldi) in Ikea, ter tako spoznala, kaj od zaposlenih pričakujejo tuji delodajalci;
 • kot internetna urednica sem bila zaposlena v podjetju Studio Moderna, ki vodi TV-prodajo po vsem svetu (TOPSHOP, DORMEO), kjer sem razvijala kreativno pisanje prodajnih pisem, ki k nakupu privabijo množice ljudi;
 • kot lastnica in urednica delovnega portala www.dela.si sem dnevno v stiku z delodajalci, ki oddajajo razpise za prosta delovna mesta. Na portalu si lahko preberete tudi množico mojih člankov z nasveti o pisanju prošenj in drugih temah, povezanih z zaposlitvijo.

Prošnja je ključ do zaposlitve!

V zadnjih letih sem tako bila v stiku z domačimi in tujimi delodajalci, zato točno VEM, kaj pričakujejo od bodočih sodelavcev in predvsem, kaj želijo prebrati v njihovih prošnjah! Napisala / uredila sem učinkovitih prošenj za delo. Naše stranke so bile med drugim povabljene na razgovor (številne dobile zaposlitev) v naslednjih podjetjih:

 • UniCredit banka,
 • Studio Moderna,
 • Delo revije,
 • SiMobil,
 • Bauhaus,
 • Mladinska knjiga,
 • Porsche Slovenija,
 • mnoga druga domača in tuja podjetja.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali me pokličite na 031/456-445 ali 040/900-066

7 brezplačnih nasvetov

Zahtevajte 7 BREZPLAČNIH nasvetov za pisanje prošnje! Pred tem preberite pasico o varstvu podatkov spodaj na sredini strani.


Prosnja prosnja

Zakaj izbrati nas?

 1. dobili boste prof. prošnjo po meri
 2. garantiramo vam razgovor*
 3. naše prošnje preverjeno delujejo
 4. vse prošnje pregleda lektorica
 5. profesionalna ekipa piscev prošenj
 6. neposredni kontakt s piscem
 7. dosegljivi smo 24 ur dnevno, 7 dni na teden

Lektoriranje

Če potrebujete lektoriranje, je Toplektoriranje prava izbira. Ponujajo hitro, kakovostno in ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Lektoriranje diplomskih nalog še nikoli tako ugodno.

Vsako podjetje potrebuje dobro računovodstvo.

Naši prijatelji

Ne klikaj na "všeč mi je" gumb, če si že naš prijatelj!

Stranke o nas

Komentarje strank navajamo dobesedno.

Igor M., Litija

Prošnjo ste mi poslali pred kakim tednom in še sam ne morem verjet, da so me končno klicali na razgovor. Res svaka čast!

Anita B., Maribor

Ko sem od vas napisan življenjepis nesla na eno od kadrovskih agencij, so bili nad njim naravnost navdušeni! Že drug dan so mi organizirali razgovore v treh firmah. Hvala Danaja!

Marija, Idrija

Ko sem prebrala prejeto prošnjo po meri, še sama nisem mogla verjeti, da lahko opis mojih znanj in sposobnosti tako dobro zveni. Navdušen je bil tudi moj novi delodajalec! :)

Reference

Naše stranke so med drugim dobile redno zaposlitev v naslednjih podjetjih:ter v mnogih drugih domačih in tujih podjetjih.

Elektoriranje

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled. Poceni lektoriranje že v dveh dneh.

Zaposlitev

Potrebujete zaposlitev ali samo dodaten zaslužek? Imamo rešitev.

Vedeževanje

Mistično vedeževanje iz tarot kart. Vedeževalka Rabija vam pomaga najti rešitev za vaše težave. Ljubezenski urok.

* ZAGOTAVLJAMO RAZGOVOR

Razgovore zagotavljamo tistim naročnikom prošnje po meri, ki izpolnjujejo razpisne pogoje za posamezno delovno mesto. Vsako stranko predhodno obvestimo, ali formalno ustreza razpisnim pogojem.

VARSTVO PODATKOV (GDPR)

V primeru prijave na 7 brezplačnih nasvetov in naročilu brezplačne e-knjige zajamemo vaše ime in e-pošto, da vam lahko pošljemo naročeno, nikakor pa vam ne bomo pošiljali reklamnih sporočil. Vse podatke, ki smo jih zajeli do 25. 5. 2018, smo izbrisali!

KONTAKT

eSTAR, Danaja Pečnik, s. p.,
Orehova cesta 62c
2312 Orehova vas, DŠ: 49696939
031/456-445
ali 040/900-066

info@prosnja-zaposlitev.si
ali
topprosnja@gmail.com

© 2013 eSTAR. Vse pravice pridržane! Pripravila Danaja Pečnik - Shizofreni marketing

Prošnja za delo - Življenjepis - Prošnja garancija razgovora -
Lektoriranje diplomskih nalog - Prošnja po meri - Lektoriranje